Over ons

Wij zijn wij? En waarom hebben wij deze smoothie- en protein bar opgericht.

Wij zijn Kevin en Evelien Nellen en hebben een prachtige dochter genaamd Anna-Sophie. Wij zijn een sportief en jong gezin. 

Gezond voelen en goed voor jezelf zorgen, staat bij ons hoog in het vaandel. Dit omdat Kevin en Evelien beiden prof sporters zijn. Evelien is  een WBFF Pro fitness atleet die al jaren in de top meedraait en heeft om deze reden goede voeding nodig. Want top presteren, kan alleen met goede gezonde voeding. Kevin is ook een WBFF Pro atleet die dagelijks worstelt met zijn ziekte van crohn. Topsport beoefenen met ziekte van crohn is geen makkelijke. Maar met genoeg goede, uitgebalanceerde en pure voeding, vind hij een balans hierin. Groenten en fruit zijn voor mensen met darm problemen soms lastig te verteren. Smoothies zijn voor Kevin daarom een uitkomst. Toch zijn vitaminen, mineralen en vezels binnen en nog op een lekkere wijze ook. 

Vanuit onze eigen ervaringen en kijk op voeding hebben wij deze healthy smoothie en proteine bar opgericht. Wij willen anderen ook laten voelen wat wij voelen, door het drinken van de lekkere en gezonde smoothies, shakes en proteine gerecht.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie onze smoothies, shakes en lekkere gerechten ook gaan waarderen.

 

Be Active, Be Healthy, Be Happy

 

Liefs, Kevin, Evelien en Anna-Sophie

 

Evelien Nellen - van Pelt

Kevin Nellen